25 jaar
Vliegverwachtingen

Inschrijven bergcursus

Inschrijven voor een bergcursus gaat hiernaast gemakkelijk online via onze Pilotzone. Na het inloggen in de pilotzone kun je je voor alle cursussen inschrijven en eveneens zaken regelen als spullenhuur, en verzekeringen.

Bij onze bergcursussen is het verplicht om een reisverzekering te hebben die paragliding activiteiten en eventueel daaruit voortvloeiende medische kosten dekt. Op dag 1 van de cursus zal je hiervoor een ondertekend verzekerings- en disclaimer formulier aan ons instructieteam moeten overhandigen. Zonder dit formulier is deelname aan onze bergcursussen niet mogelijk. Lees eveneens goed onze annulerings- en leveringsvoorwaarden. Je kunt je annuleringsrisico (grotendeels) afdekken door een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten, uiteraard gelden er ook voorwaarden vanuit de verzekering. Indien je besluit geen annuleringsverzekering af te sluiten dan accepteer je daarmee dus de annuleringsrisico’s die voorvloeien uit onze annulerings- en leveringsvoorwaarden.

Na inschrijving voor een bergcursus ontvang je een bevestiging per e-mail van je boeking. Mocht je nog vragen hebben, ons dan gerust.

   Verzekerings- en disclaimer formulier
   Insurance and disclaimer form


Inschrijven bergcursus via de Pilotzone

Gebruik je inloggegevens uit de webshop. Heb je nog geen account klik dan HIER om er een aan te maken.

E-mail adres:
Wachtwoord:
  Laat mij ingelogd
 
 
 
  Meest gestelde vragen

Pilotzone: Login

 
E-mail adres: Wachtwoord:
Laat mij ingelogd
 
 
Gebruik je inloggegevens uit de webshop.
Heb je nog geen account klik dan HIER om er een aan te maken.
 
 

Meest gestelde vragen

Hoe maak ik een account aan?
Mijn wachtwoord is kwijt, hoe kan ik inloggen?