wie zijn we   |    contact & openingstijden    |   
links en partners   |
25 jaar
Vliegverwachtingen

Programma Liercursussen

Voor alle informatie over de basis liercursus kijk hier. Om je in te schrijven voor een basis liercursus klik je hieronder op 'Online inschrijven' bij de gewenste cursusdata.

Piloten die reeds een basis liercursus gevolgd hebben, of piloten met bergervaring kunnen altijd langskomen als we aan het lieren zijn. Onderstaande basis liercursussen zijn dus voor beginners.

Naast deze reguliere data worden er regelmatig vervolg grondtrainingsdagen gegeven. Dit wordt bekend gemaakt via vliegverwachtingen. Hieraan kun je uitsluitend deelnemen indien je reeds begonnen bent met een basis liercursus.Overzicht Basis liercursussen 2022

Code

Data

Opmerkingen

Inschrijven

00 05 en 06 Februari 3 plaatsen vrij Online inschrijven
01 05 en 06 Maart 6 plaatsen vrij Online inschrijven
02 02 en 03 April 5 plaatsen vrij Online inschrijven
03 07 en 08 Mei 7 plaatsen vrij Online inschrijven
04 04 en 05 Juni 8 plaatsen vrij Online inschrijven
05 17 en 18 September 8 plaatsen vrij Online inschrijven
06 15 en 16 Oktober 8 plaatsen vrij Online inschrijven

 

Lieren vol?

De capaciteit voor lieren is beperkt en het weer in Nederland werkt ook niet altijd mee. Hierdoor kunnen we niet meer basis liercursussen organiseren dan wat er in het programma hiernaast staat. We willen onze cursisten namelijk wel de gelegenheid bieden om ook te kunnen vliegen. Als er geen plek meer is bij onze basis liercursussen dan kun je misschien nog wel mee naar de bergen, kijk daarvoor bij ons bergprogramma. Voordeel van een bergcursus is dat je een week lang intensief bezig bent met paragliding en dat merk je in je leercuve!