wie zijn we   |    contact & openingstijden    |   
links en partners   |
25 jaar
Vliegverwachtingen

Programma Liercursussen

Voor alle informatie over de basis liercursus kijk hier. Om je in te schrijven voor een basis liercursus klik je hieronder op 'Online inschrijven' bij de gewenste cursusdata.

Piloten die reeds een basis liercursus gevolgd hebben, of piloten met bergervaring kunnen altijd langskomen als we aan het lieren zijn. Onderstaande basis liercursussen zijn dus voor beginners.

Naast deze reguliere data worden er regelmatig vervolg grondtrainingsdagen gegeven. Dit wordt bekend gemaakt via onze nieuwsbrief en via vliegverwachtingen. Hieraan kun je uitsluitend deelnemen indien je reeds begonnen bent met een basis liercursus.


De nieuwe maatregelen tegen het Corona virus die per 11 mei 2020 gaan gelden, stellen ons gelukkig in staat om de activiteiten weer op te pakken. Dit betekent dat de basisliercursussen vanaf heden weer doorgaan zoals gepland. We hebben er super veel zin in om jullie weer deze prachtige sport bij te brengen, dus schrijf je in!


Overzicht Basis liercursussen 2021

Code

Data

Opmerkingen

Inschrijven

1 06 en 07 Februari 4 plaatsen vrij Online inschrijven
2 13 en 14 Maart 8 plaatsen vrij Online inschrijven
3 17 en 18 April 7 plaatsen vrij Online inschrijven
4 15 en 16 Mei 8 plaatsen vrij Online inschrijven
5 12 en 13 Juni 8 plaatsen vrij Online inschrijven
6 10 en 11 Juli 8 plaatsen vrij Online inschrijven
7 14 en 15 Juli 8 plaatsen vrij Online inschrijven
8 18 en 19 September 8 plaatsen vrij Online inschrijven
9 09 en 10 Oktober 8 plaatsen vrij Online inschrijven

 

Zelf een datum kiezen?

Indien je met 5 of meer personen wilt deelnemen aan een basis liercursus en je wilt een andere datum dan wat in ons programma staat, dan raden we je aan even op te nemen met ons kantoor. In overleg kunnen we dan een dag plannen wat jullie uitkomt (doordeweeks of in het weekend).