wie zijn we   |    contact & openingstijden    |   
links en partners   |
25 jaar
Vliegverwachtingen

Programma Liercursussen

Voor alle informatie over de basis liercursus kijk hier. Om je in te schrijven voor een basis liercursus klik je hieronder op 'Online inschrijven' bij de gewenste cursusdata.

Piloten die reeds een basis liercursus gevolgd hebben, of piloten met bergervaring kunnen altijd langskomen als we aan het lieren zijn. Onderstaande basis liercursussen zijn dus voor beginners.

Naast deze reguliere data worden er regelmatig vervolg grondtrainingsdagen gegeven. Dit wordt bekend gemaakt via onze nieuwsbrief en via vliegverwachtingen. Hieraan kun je uitsluitend deelnemen indien je reeds begonnen bent met een basis liercursus.


Corona virus: het Corona virus zorgt er helaas voor dat wij cursussen moeten annuleren. Dat is super vervelend want dat betekent dat jullie geen leuk vliegweekend kunnen hebben. Veiligheid van cursisten en instructieteam staat echter voorop. Wij kunnen niet voorspellen vanaf welke datum onze basis liercursussen weer door kunnen gaan, maar houden de adviezen van de overheid nauwlettend in de gaten en bekijken de situatie per week. Indien jouw cursus wordt geannuleerd ontvang je daar per e-mail bericht over. Blijf gezond en hopelijk tot snel!


Overzicht Basis liercursussen 2020

Code

Data

Opmerkingen

Inschrijven

3 18 en 19 April VOL !
4 23 en 24 Mei 3 plaatsen vrij Online inschrijven
5 06 en 07 Juni 4 plaatsen vrij Online inschrijven
6 04 en 05 Juli 5 plaatsen vrij Online inschrijven
7 25 en 26 Juli 8 plaatsen vrij Online inschrijven
8 15 en 16 Augustus 8 plaatsen vrij Online inschrijven
9 05 en 06 September 7 plaatsen vrij Online inschrijven
10 03 en 04 Oktober 8 plaatsen vrij Online inschrijven

 

Zelf een datum kiezen?

Indien je met 5 of meer personen wilt deelnemen aan een basis liercursus en je wilt een andere datum dan wat in ons programma staat, dan raden we je aan even op te nemen met ons kantoor. In overleg kunnen we dan een dag plannen wat jullie uitkomt (doordeweeks of in het weekend).