wie zijn we   |    contact & openingstijden    |   
links en partners   |
25 jaar
Vliegverwachtingen

Grondtraining in Nederland

Voor diegenen die zich voor een beginnerscursus in de bergen hebben ingeschreven, biedt Paragliding Holland de mogelijkheid om alvast in Nederland een deel van de grondtraining te doen. Het voordeel hiervan is dat je je cursusdagen in de bergen efficienter gebruikt: in plaats van de eerste twee dagen op de grond te oefenen kun je al eerder de berg op om je eerste vlucht te gaan maken. Je zult zo vaker kunnen vliegen en dat is wel zo fijn als je er een paar honderd kilometer voor reist.

Welke data?
Je kunt deelnemen aan de eerste dag van de basis liercursus, de data daarvan kun je vinden in ons programma overzicht. Inschrijven doe je door ons een te sturen en duidelijk aan te geven dat je ter voorbereiding voor een bergcursus alvast de grondtraining in Nederland wilt doen, geef daarbij ook de data aan dat je mee wilt doen. We zullen je de dag voor de cursus dan laten weten of de grondtraining door kan gaan i.v.m. het weer.

Indien je met minimaal 4 personen bent, kunnen we in overleg een datum / tijd prikken voor een grondtraining, dat kan ook doordeweeks of 's avonds! Neem even per contact op met ons kantoor om e.e.a. af te stemmen.

Tarieven

Grondtraining in Nederland:
prijs p.p. incl. materiaalhuur
€ 150