25 jaar
Vliegverwachtingen

 Wie zijn we

Paragliding Holland bestaat sinds 1989 en is één van de allereerste door de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor de Luchtvaart (KNVvL) erkende paragliding scholen. Paragliden is onze passie en ons beroep, wij houden ons full-time met paragliding bezig! Ons professionele instructieteam bestaat uit ca. 40 enthousiaste en ervaren piloten. Onder leiding van Vincent Verbon en Rob van Baalen (samen meer dan 30 jaar vliegervaring!) helpen wij je graag aan de praktische en theoretische kennis om het schermvliegen op een verantwoorde wijze te leren.

Onze school loopt voorop met alle ontwikkelingen die het vliegen veilig, eenvoudig en toegankelijk maken voor iedereen en staat bekend om z'n individuele benadering van de cursisten en de gemoedelijke, gezellige en vooral niet autoritaire sfeer tijdens de vliegactiviteiten. Doordat wij een van de grotere scholen in Europa zijn investeren we continue in nieuwe materialen: dat betekent dat je doorgaans op het allernieuwste materiaal vliegt, wel zo'n fijne gedachte.

Paragliding Holland beschikt daarnaast over een prachtige opleidingsruimte, een uitgebreide paragliding shop en een professionele keuringsruimte voor paragliders.

Ben je benieuwd wat onze cursisten van ons vinden? Lees dan eens de reacties op ons forum en overtuig jezelf!

Kom gerust eens langs in Wijk bij Duurstede, de koffie staat altijd klaar!

Contact opnemen?

AA Paragliding Holland 0343 - 44 60 66
Hoefzijde 4-09
3961 MX Wijk bij Duurstede
 
0343 - 44 60 66
 

Vragen mbt tandemvliegen uitsluitend per e-mail!!!


Bankgegevens
NL29INGB0001598737 BIC: INGBNL2A

Openingstijden
Maandag 10.00 - 16.00 uur
Dinsdag 10.00 - 16.00 uur
Woensdag Regelmatig gesloten!
Donderdag 10.00 - 16.00 uur
Vrijdag 10.00 - 16.00 uur

Indien je langs wilt komen is het aan te raden om van tevoren even te bellen! Bij goed weer zijn we misschien aan het vliegen, in de winter zijn we soms niet aanwezig.

Wij zijn in principe telefonisch bereikbaar tussen 10 uur en 16 uur (behalve als het vliegweer is, want dan zijn we aan het fladderen!). Mochten we er even niet zijn dan kun je het beste een e-mail sturen, we reageren daar doorgaans binnen een dag op.


Vraag over tandemvliegen?

Lees aub eerst de meest gestelde vragen over tandemvliegen door, alvorens je ons belt!! We verzoeken je vriendelijk vragen m.b.t. tandemvliegen uitsluitend per e-mail te stellen!