wie zijn we   |    contact & openingstijden    |   
links en partners   |
25 jaar
Vliegverwachtingen

Wie zijn we

Paragliden is een sport die door veel mensen als een life changer wordt ervaren. Toegankelijk voor de massa, tegelijkertijd uitdagend en prikkelend. We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een school geen sinecure is. Op deze pagina laten we je graag kennis maken met onze school en de mensen daarachter. Woorden op een website zijn maar woorden… we hopen in ieder geval met deze introductie je interesse te kunnen pakken en maken graag persoonlijk kennis met je!

Over Paragliding Holland
Bij Paragliding Holland (PaHo) staan we voor een individuele benadering van onze cursisten. We zorgen voor een gemoedelijke, gezellige en vooral niet autoritaire sfeer tijdens de vliegactiviteiten. Doordat wij een van de grotere scholen in Europa zijn, investeren we continue in nieuwe materialen: dat betekent dat je doorgaans op het allernieuwste materiaal vliegt, wel zo'n fijne gedachte. Onze school loopt voorop met alle ontwikkelingen die het vliegen veilig, eenvoudig en toegankelijk maken voor iedereen. Daarnaast organiseren we met enige regelmaat presentaties van nationale en internationele sprekers waar iedereen welkom is!

Paragliding Holland bestaat sinds 1989 en is één van de allereerste door de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor de Luchtvaart (KNVvL) erkende paragliding scholen. Paragliden is onze passie en ons beroep, wij houden ons full-time met paragliding bezig! Ons professionele instructieteam, onder leiding van Vincent Verbon (meer dan 20 jaar paragliding ervaring en full time paragliding instructeur), bestaat uit circa zestig enthousiaste en ervaren piloten. Wij vinden het super leuk om jou de praktische en theoretische kennis van het schermvliegen op een verantwoorde wijze bij te brengen! Dus twijfel niet langer en kom leren vliegen met ons!

We beschikken over een prachtige opleidingsruimte, een ruime fysieke winkel waar je naar hartenlust kunt komen passen en hebben een professionele keuringsruimte voor paragliders.

Ben je benieuwd wat onze cursisten van ons vinden? Lees dan eens de reacties op onze Facebook pagina.

Kom gerust eens langs in Wijk bij Duurstede, de koffie staat altijd klaar!

Contact opnemen?

AA Paragliding Holland 0343 - 44 60 66
Hoefzijde 4-09
3961 MX Wijk bij Duurstede
 
0343 - 44 60 66
 

Vragen mbt tandemvliegen uitsluitend per e-mail!!!


Bankgegevens
NL29INGB0001598737 BIC: INGBNL2A

Openingstijden
Maandag 10.00 - 16.00 uur
Dinsdag 10.00 - 16.00 uur
Woensdag Regelmatig gesloten!
Donderdag 10.00 - 16.00 uur
Vrijdag 10.00 - 16.00 uur
Weekend Regelmatig geopend!*

*Indien er in het weekend niet gevlogen wordt, dan zijn we regelmatig of op zaterdag of op zondag geopend. We kondigen dit altijd aan op onze Facebook pagina!


Indien je langs wilt komen is het aan te raden om van tevoren even te bellen! Bij goed weer zijn we misschien aan het vliegen, in de winter zijn we soms niet aanwezig.

Wij zijn in principe telefonisch bereikbaar tussen 10 uur en 16 uur (behalve als het vliegweer is, want dan zijn we aan het fladderen!). Mochten we er even niet zijn dan kun je het beste een e-mail sturen, we reageren daar doorgaans binnen een dag op.


Vraag over tandemvliegen?

Lees aub eerst de meest gestelde vragen over tandemvliegen door, alvorens je ons belt!! We verzoeken je vriendelijk vragen m.b.t. tandemvliegen uitsluitend per e-mail te stellen!