wie zijn we   |    contact & openingstijden    |   
links en partners   |
25 jaar
Vliegverwachtingen

Techniekverbeteringscursus

Altijd al goed achterwaarts willen leren starten? Meld je aan voor een techniekverbeteringscursus en leer eindelijk je glider écht beheersen! Of wil je gaan soaren langs de kust? Doe mee aan een techniekverbeteringscursus en daarna eventueel een soarcursus.

Helaas is het nog steeds zo dat er vele piloten zijn die bij de start ontzettend lopen te klungelen. Zeker als er wat meer wind is zie je allerlei dingen fout gaan. En dit terwijl een goede starttechniek nu juist ontzettend belangrijk is! Vele ongelukken in deze sport zouden voorkomen kunnen worden door meer tijd en aandacht te besteden aan de starttechniek. Een goede starttechniek toont een goed piloot!

Tijdens de PaHo techniekverbeteringscursus word je intensief begeleid door één van onze instructeurs bij het verbeteren van je achterwaartse starttechniek. We werken met maximaal 2 cursisten per instructeur zodat je alle aandacht krijgt die nodig is om jou het achterwaarts starten op een goede manier bij te brengen. De sessie duurt 3 uur en is altijd ergens op het strand. We hebben ook speciale kleine grondtrainings-gliders zodat we bij hardere wind ook goed uit de voeten kunnen.

Indien je interesse hebt in een techniekverbeteringscursus dan kun je contact opnemen per telefoon of per . We noteren je dan voor de cursus en e-mailen je bij de eerste gelegenheid die we zien voor een sessie.

Tarieven

Techniekverbeteringsdag:
met eigen materiaal
€ 100
Techniekverbeteringsdag:
met PaHo materiaal
€ 130

Datum en locatie

Datum wordt in samenspraak met de cursist bepaald. Locatie is altijd ergens op het strand, doorgaans Wijk aan Zee of Langevelderslag, soms ook Wassenaarse slag. Het is onze intentie een snelle doorlooptijd te hebben, dus we willen regelmatig gaan!